Blog

Kell egy kis játékosság - Ötletek gyerekszobába
2020.02.29 19:43
Péntek Rita

Kell egy kis játékosság! Stílusos ötletek gyerekszobába

Gyerekszoba berendezésénél nagyon fontosak a jól megválasztott fő darabok, mint például egy nagyobbítható ágy, olyan szekrény, ami idővel bővíthető, nagyobb gyerekeknél pedig az ergonomikus szék és íróasztal. Azonban ugyanilyen fontos, hogy hangulatos, a gyerek ízlésének is megfelelő kiegészítők kerüljenek ide. Hiszen ezekkel a kiegészítőkkel teheted egyedivé, barátságossá a gyerekek kis világát.

dia3_11.JPG

dia4_10.JPG

A mai cikkben Batadecor, alias Balogh Tamás munkáit szeretném bemutatni Nektek, amelyek vidámságot, üdítő színfoltot visznek a gyerekszobákba. Polcok, fogasok, képkeretek, faliórák és sok más egyedi fa tárgy készül náluk, amelyeket egy nagyszerű játék, a puzzle ihletett. A puzzle nem véletlenül lett sokunk kedvence: szórakoztató és megunhatatlan elfoglaltság. Ez adta az ötletet is: miért ne használhatnánk dekorációként is?

Íme egy kis ízelítő Batadecor termékeiből. Ugye milyen szépek?

dia1_13.JPG

dia5_9.JPG

dia2_14.JPG

A puzzle alakú képkeretek ajándéknak is kiválóak. Bennük jól megférnek egymás mellett vicces, érdekes és személyes dolgok. Egyedi színben rendelheted, ezért minden otthon színvilágához illeszkednek. De nemcsak hagyományos képkeretként használhatod, hanem üzeneteket, idézeteket, apróbb tárgyakat is elhelyezhetsz rajtuk-bennük. Ráadásul, mint az igazi kirakók, szabadon összekapcsolhatók, amelyekkel akár egy kis családi történetet is megidézhetsz. Például a nyaralások, közös játékok élményét, a mesélések meghitt pillanatait.

Amint látjátok, nem is olyan nehéz stílusos gyerekszobát formálni. Elegendő egy jó ötlet, kiegészítő és máris friss arculatot adhatsz nemcsak a gyerekszobának, hanem otthonodnak is.

minden_a_reszleteken_mulik_utolso_kep.jpg

 Forrás: https://tervezzvelem.blog.hu/2019/11/28/kell_egy_kis_jatekossag_otletek_gyerekszobaba

2019.09.20 17:45
Balogh Tamás
Látványtervezés
2019.08.17 11:13
Balogh Tamás

A batadecor.hu oldalon egy eddig kevésbé használt eszközzel a látványtervezővel igyekszem segíteni, hogy a vásárlók az egyedileg legyártott terméket még a kézhezvétel előtt láthassák.

A látványtervező használatához készítettem egy videót.

Ha esetleg más betűtípussal, kialakítással, más színben szeretnél egy egyedi képkeretet, írd meg nekem. 

Újdonságokért, nyereményjátékokért kövesd az oldalam:

Facebook  
Ne felejtsd el követni oldalamat!


Webáruház készítés
batadecor.hu a biano.hu-n A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.