Blog

Kirakós a falon? Nem képtelenség!

2019.09.20 17:45
Balogh Tamás

Kirakós a falon? Nem képtelenség!

Kirakós a falon? Nem képtelenség!

Örök emlékek, egyedi forma.

A digitális fotózás elterjedésével átalakult a fényképelőhívás "lélektana". Csak a nagy pillanatok maradhatnak? 
Balogh Tamás: A digitális fotózás elterjedésével megváltoztak a fényképnyomtatási szokások. Míg egyesek megelégednek azzal, hogy digitálisan tárolják és bármikor megtekinthetik (persze legtöbben nem teszik), addig mások a kedvenc képeiket kinyomtatják, fotóalbumba vagy képkeretbe helyezik. A csak digitálisan megőrzött képeknek megvan az a veszélye, hogy műszaki hiba miatt örökre elvesznek az emlékek. Vegyük például azt az anyukát, aki gondosan végigfotózza gyermeke fejlődését, majd ezek a képek valamiért elvesznek. Mekkora veszteség ez számára! Képkereteimmel nemcsak fontos életeseményeket, hanem életfázisokat is megjeleníthetünk, egyedi, a képre jellemző gravírozott feliratokkal ellátva.

Egy-egy otthon lakóiról sokat mesélnek a képek a falon, néha egész dinasztiák díszítik, tagjainak születésétől az idős koráig, viszont a keretek sokfélesége látvány szempontjából szinte káoszt teremt. Elejét lehet ennek venni?
​Balogh Tamás: Sokan szeretünk képeket helyezni környezetünkbe. Viszont a képkeretek kiválasztásánál már nem vagyunk következetesek, esetleg már nem kapható a korábban vásárolt képkeret. Ezért kesze-kuszának tűnik az összekép. A puzzle alakú képkeretekkel, nagy színválasztékkal tudatosan tervezhetjük, dekorálhatjuk otthonunkat, egyedi üzenetekkel, gondolatokkal kiegészítve, amiket  a képek nem tudnak számunkra átadni.

A puzzle azok játéka, akik élvezik, amint a részek egésszé állnak össze. Hogyan funkcionál a kirakós képkeretként?
​Balogh Tamás: A képkeretek kirakósjátékként is működnek. Itt a kirakás sorrendje lehet időrendi, ahogy a családi élmények egymás után történnek. Hasonlóak egy családfa felépítéséhez.

Milyen méret, szín elérhető? Egyedi megoldásokra van-e lehetőség?
​Balogh Tamás: A fa rétegelt lemezből készült képkeretek jelenleg kétféle méretben érhetők el. A szimpla, egyképkeretes és a dupla, három képkeretes kivitel, ezeket 8 színben variálhatjuk. Megtalálhatók a természetes fa és a játékos színek is, melyek gyerekszobában is jól mutatnak. A variációk száma nagyon sok. Ezt a sokszínűséget lehet még fokozni a teljesen egyedi feliratokkal, melyet az ügyfél megrendelés előtt a webshopban egy látványtervezővel elkészíthet és megtekinthet. A termékek kis szériás gyártásban, nagyrészt kézi munkával készülnek, ezért igény szerint más kivitelek is elkészíthetők. Nyitott vagyok új ötletek kivitelezésére. A puzzle alak ihlette más lakásdekorációs tárgyak készítését is vállalom. Új termékeim között vannak különféle faliórák, gyerekszoba dekorációk (magasságmérők, vicces fogasok, írható tábla, fali tároló), melyek természetesen a képkeretekkel összeilleszthetők.

Webáruház készítés
batadecor.hu a biano.hu-n A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.